Kranarbejde i Vejle, Kolding og omegn

Hos Bent Bruun Transport har vi også muligheden for at udføre kranarbejde.

Står i og har brug for en kran til at løfte materialer i forbindelse med en given opgave, så kan vi levere professionelt kranarbejde.

Vi går meget op i at vores arbejde skal være af højeste kvalitet, derfor er vores kranbiler og kranlastbiler altid i top stand, så de er parate til at udføre enhver opgave.

Derudover sørger vi altid for at behandle alt materiale, med stor omhyggelighed og sikkerhed.

Vi kan udføre kranarbejde for både private og erhverv.

Hos Bent Bruun Transport er der altid garanti for professionelt kvalitetsarbejde.

Kranbiler til enhver opgave

Vi har kranbiler og lastbilkraner, som kan løse både store og små opgaver indenfor kranarbejde.

Vores vognpark består af biler med kraner på op til 53 tonsmeter og en rækkevidde på 32 meter, hvilket giver mulighed for læsning, transport og losning af forskellige materialer – løse som faste, til alle slags opgaver.

Hvis du er i tvivl om, hvilken kran, der er den rette til dit kranarbejde, så hjælper vi dig gerne med gode råd og vejledning omkring dette.

Til dit byggeprojekt

Vi afhenter og leverer alle former for materialer med kran-grab - heriblandt jord, grus, sand, skærver, flis, haveaffald og murbrokker. Desuden transporterer og udlægger vi køreplader.

Så er du anlægsgartner, håndværker, erhverv eller privatperson, så kontakt os for at høre nærmere om, hvad vores kranbiler er i stand til. Se vores telefonnumre øverst på siden.

Kompetente og erfarne chauffører

Vores chauffører har mange års erfaring i faget og udover at yde en god service, arbejder de i dialog med kunderne på stedet og sørger for, at kranen læsser materialerne på eller af det rette sted.

Med dygtige kranførere er vores kraner i stand til at løfte selv skrøbelige materialer.

Kontakt os for at høre mere om kranarbejde

Har du en opgave der kræver kranarbejde, eller vil du høre nærmere om hvad vi kan hjælpe med, så er vi altid klar til en snak om din næste opgave.

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud, hvis du har brug for kranarbejde.

Kontakt os gerne på telefon 75 55 52 63 eller benyt dig af kontaktformularen i højre side.

Vi glæder os til at høre fra dig.