Containerkørsel –
og udlejning

Bent Bruun Transport kan stå for containerkørsel og container leje i mange forskellige sammenhænge.
Står du mangler en container til dit byggeaffald, haveaffald eller en helt tredje ting, så er vi den perfekte partner for dig.

Din professionelle transport partner

Containerkørsel

Vi kan udføre containerkørsel til både private og erhvervskunder i hele Sønderjylland. Som privat person kan du få placeret containeren lige hvor det passer dig bedst, så den ikke er til gene for dine naboer.

Ved erhvervskunder sørger vi for, at få containeren placeret og fjernet igen hurtigt, uden at gå på kompromis med sikkerheden på byggepladsen. Vi kan udføre mange former for containerkørsel, som giver os muligheden for at transportere de fleste former for materialer, i forbindelse med entreprenørarbejde og andet byggeri, hos både private og erhverv.

BYGGERI

Transport af materialer i forbindelse med byggeri

Sikkerhed

Containeren bliver placeret og fjernet hurtigt uden gene

25+

Års erfaring i brancen

Hvorfor vælge os?

Container efter ønske og behov

Hos Bent Bruun Transport kan vi sørge for afhentning, levering og anden transport af både åbne og lukkede containere. Vi kan tilbyde udlejning af containere i præcis de perioder, der er behov for eller ønsker om. Vores containere kan eksempelvis benyttes til:

Opbevaring

Byggeaffald

Ekstra lagerplads

Haveaffald

Flytning

Transport af løse materialer

Kontakt os for at høre mere om containerkørsel

Kom i kontakt med os

Har du en opgave der kræver kranarbejde, eller vil du høre nærmere om hvad vi kan hjælpe med, så er vi altid klar til en snak om din næste opgave.

Din profesionelle transport partner

Container leje

Mangler du en container til dit haveaffald, eller måske er du entreprenør og mangler en container til jeres byggeaffald? Så kan du trygt kontakte os. Alt efter hvor meget og hvad du skal have transporteret, udlejer vi dig en container, der passer til formålet – til en god pris. Vi bringer og henter containeren alt efter dit ønske, så processen bliver så let som mulig.

Lukkede & åbne containere
Levering og afhentning af containere

Der kan være mange årsager til, hvorfor det er en god idé, at leje en container til dit projekt. Lige meget hvilken udfordring du har, så er vi altid klar på at tage en snak om den transportopgave, du mangler hjælp til.