Blokvognskørsel

Hos Bent Bruun Transport har vi mange års erfaring med blokvognstransport og særtransport.

Din professionelle transport partner

Blokvognstransport i Vejen nær Kolding

Vi tilbyder blokvognstransport i Kolding og Vejen omegn, men også i størstedelen af Sønderjylland. Opgaverne drejer sig også ofte om transport af containere, herunder 40-fods-containere.
Du kan føle dig helt sikker, hvis du vælge os som samarbejdspartner, da vi har alle de nødvendige godkendelser til at udføre blokvognstransport i Danmark.

Vi betjener mange forskellige kunder i lokalområdet, men løser naturligvis også opgaverne i andre dele af landet, alt efter behov. Vi tilbyder blokvognstransport for både private kunder og erhvervskunder, med speciale i entreprenørvirksomheder

SIKKERHED

Vi har alle de nødvendige godkendelser til kørsel

KØRSEL FOR ALLE

Vi kører både for private, erhverv og entreprenører

25+

Års erfaring i brancen

Transport med blokvogn

Vi kan transportere det meste på blokvogn

Vi går vi meget op i vores kunders tilfredshed og prøver derfor altid, så vidt muligt at finde en løsning på deres problemer. Derfor hører vi meget gerne fra dig, hvis du har en blokvognstransport opgave, også selv om den kan være vanskelig. Vi har blandt andet erfaring med blokvognstransport af følgende:

Gravemaskiner

Skurvogne

Gummigeder

Pavilloner

Minigravere

Kontakt os for at høre mere om blokvognskørsel

Kom i kontakt med os

Har du brug for levering af byggematerialer eller anlægsmaterialer, eller vil du høre nærmere om hvad vi kan hjælpe med, så er vi altid klar til en snak.