Kranarbejde

Har du en opgave der kræver kranarbejde, eller vil du høre nærmere om hvad vi kan hjælpe med, så er vi altid klar til en snak om din næste opgave. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud, hvis du har brug for kranarbejde.

Din professionelle transport partner

Kranarbejde i Vejle, Kolding og omegn

Står i og har brug for en kran til at løfte materialer i forbindelse med en given opgave, så kan vi levere professionelt kranarbejde. Vi går meget op i at vores arbejde skal være af højeste kvalitet, derfor er vores kranbiler og kranlastbiler altid i top stand, så de er parate til at udføre enhver opgave.

Derudover sørger vi altid for at behandle alt materiale, med stor omhyggelighed og sikkerhed. Vi kan udføre kranarbejde for både private og erhverv. Hos Bent Bruun Transport er der altid garanti for professionelt kvalitetsarbejde.

Kvalitet

Kranbiler- og lastbiler i top stand til at udføre enhver opgave

Sikkerhed

Sikker og omhyggelig behandling af alle typer materialer

25+

Års erfaring i brancen

Hvorfor vælge os?

Hvorfor vælge Bent Bruun Transport?

Vi har kranbiler og lastbilkraner, som kan løse både store og små opgaver indenfor kranarbejde. Vores vognpark består af biler med kraner på op til 53 tonsmeter og en rækkevidde på 32 meter, hvilket giver mulighed for læsning, transport og losning af forskellige materialer – løse som faste, til alle slags opgaver.

53 tonsmeter kraner

Rækkevidde på 32 meter

Læsning

Transport

Kranbiler til små opgaver

Lastbilkraner til store opgaver

Kontakt os for at høre mere om kranarbejde

Kom i kontakt med os

Har du en opgave der kræver kranarbejde, eller vil du høre nærmere om hvad vi kan hjælpe med, så er vi altid klar til en snak om din næste opgave.

Din profesionelle transport partner

Kranbiler til enhver opgave

Vi afhenter og leverer alle former for materialer med kran-grab – heriblandt jord, grus, sand, skærver, flis, haveaffald og murbrokker. Desuden transporterer og udlægger vi køreplader.
Så er du anlægsgartner, håndværker, erhverv eller privatperson, så kontakt os for at høre nærmere om, hvad vores kranbiler er i stand til. Se vores telefonnumre øverst på siden.

Til dit byggeprojekt
Kompetente chauffører

Vores chauffører har mange års erfaring i faget og udover at yde en god service, arbejder de i dialog med kunderne på stedet og sørger for, at kranen læsser materialerne på eller af det rette sted. Med dygtige kranførere er vores kraner i stand til at løfte selv skrøbelige materialer.