Levering til private

Har du spørgsmål?

Skulle du have spørgsmål, eller er du i tvivl om noget er du velkommen til at kontakte os på:

75 55 52 63 el. 40 55 52 63

Bent Bruun Transport leverer masser af bygge- og anlægsmaterialer til private og andre, der har et behov herfor.

Bent Bruun Tranport forhandler og leverer perlegrus til indkørslen, sand til sandkassen, stabilgrus, støbemix, jord, grus, sand, muld, bark, flis, skærver og meget andet. Kontakt os for at aftale nærmere om din leverance.

Afhentning og afskaffelse
Vi sørger også for at afskaffe dit haveaffald eller for at køre din jord væk. Vores kranbil kommer og grabber op og afhenter din bunke direkte fra haven, så du derved slipper for at grave selv.

Højt serviceniveau
Et af vores nøgleord er god service. Vi betjener et bredt udsnit af kunder – herunder mange entreprenørvirksomheder og private husejere.

Vi lægger stor vægt på, at vores chauffører yder dygtig betjening og effektiv service. Desuden overholder altid alle aftaler.

Din transport!

Hos Bent Bruun Transport har vi specialiseret os i alle former for entreprenørkørsel – det vil sige, at vi transporterer alle tænkelige former for maskiner og materialer til dit projekt.

Til dit byggeprojekt

Vi afhenter og leverer alle former for materialer med kran-grab - heriblandt jord, grus, sand, skærver, flis, haveaffald og murbrokker. Desuden transporterer og udlægger vi køreplader.

Kontakt os

Bent Bruun Transport

  • bbt@c.dk
  • +45 40 55 52 63
  • +45 75 55 52 63
  • Gesten Kærvej 44
    6600 Vejen
  • CVR: 10273684