Specialister i Entreprenørkørsel

Hos Bent Bruun Transport, er vi specialister i entreprenørkørsel for erhvervsdrivende, med mere end 25 års erfaring, indenfor denne form for transport.

Vi tilbyder alle former for entreprenørkørsel i hele Sønderjylland.

Hvis du vælger os som samarbejdspartner, så sørger vi for skånsomt at transportere dine maskiner til og fra byggepladsen, samt vi også har muligheden for at levere materialer, i form af sand, grus og jord m.m. til både små som store byggerier.

Udover entreprenørkørsel, så kan vi også tilbyde kranarbejde til læsning, losning og transport af forskellige materialer.

Ingen omlæsning

En af fordelene ved at vælge os som transportør er, at vi henter og bringer dine materialer eller dit materiel uden stop. Vi henter eksempelvis dine materialer på fabrikken og bringer dem til destinationen.

Der finder altså ingen omlæsning sted, hvilket minimerer risikoen for skader og er rent økonomisk er dette en fordel for dig som kunde.

Levering af materialer

Hos Bent Bruun Transport har vi lastbiler, der matcher netop dit behov for transport af materiale. Vi kan både køre med sættevogn, forvogn og kærre.

Vi rådgiver dig naturligvis om, hvad der er bedst i dit tilfælde, når du kontakter os.

Bortskaffelse af jord m.m.

Jord er ikke bare jord, og den rigtige håndtering er derfor vigtig.

Når jord fra en byggeplads skal bortskaffes, så er der forskellige lovkrav, som skal overholdes.

Derudover skal jorden analyseres, for at finde ud af om den er ren eller forurenet, samt der skal udarbejdes graveplaner i samarbejde med de respektive myndigheder.

Alt dette skal du slet ikke bekymre dig om, hvis du vælger os til at udføre entreprenørkørsel for dig, vi skal nok stå for det hele.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på entreprenørkørsel

Har du brug for professionel entreprenørkørsel med fokus på dig som kunde? Så er vi altid klar til en snak om din næste transport opgave.

Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud, hvis du har brug for entreprenørkørsel eller anden transport.

Kontakt os gerne på telefon 75 55 52 63 eller benyt dig af kontaktformularen i højre side.

Vi ser frem til at høre fra dig.