Entreprenørkørsel

Har du spørgsmål?

Skulle du have spørgsmål, eller er du i tvivl om noget er du velkommen til at kontakte os på:

75 55 52 63 el. 40 55 52 63

Bent Bruun Transport tilbyder alle former for entreprenørkørsel.

Det vil sige, at vi leverer og afhenter alle former for materialer i en byggeproces.

Udover skånsomt at transportere maskiner til og fra byggepladsen, leverer vi også sand, grus og jord til både små som store byggerier.

Smalle steder

Hos Bent Bruun Transport har vi biler, der matcher netop dit behov for transport af materiale. Vi kan både køre med sættevogn, forvogn og kærre. Og vi rådgiver naturligvis om, hvad der er bedst i dit tilfælde, når du kontakter os.

Se vores telefonnumre øverst på denne side.

Ingen omlæsning

En af fordelene ved at vælge os som transportør er, at vi henter og bringer dine materialer eller dit materiel uden stop. Vi henter eksempelvis dine materialer på fabrikken og bringer dem til destinationen.

Der finder altså ingen omlæsning sted, hvilket minimerer risikoen for skader og er rent økonomisk mest rentabelt for dig som kunde.

Din transport!

Hos Bent Bruun Transport har vi specialiseret os i alle former for entreprenørkørsel – det vil sige, at vi transporterer alle tænkelige former for maskiner og materialer til dit projekt.

Til dit byggeprojekt

Vi afhenter og leverer alle former for materialer med kran-grab - heriblandt jord, grus, sand, skærver, flis, haveaffald og murbrokker. Desuden transporterer og udlægger vi køreplader.

Kontakt os

Bent Bruun Transport

  • bbt@c.dk
  • +45 40 55 52 63
  • +45 75 55 52 63
  • Gesten Kærvej 44
    6600 Vejen
  • CVR: 10273684